3 dagar kvar till seriepremiär!

Dags för näst sista passet innan säsongen inleds, innan strålkastarljusets sken skiner på spelarnas gulsvarta skrudar då de äntrar spelargången likt frustande vilddjur redo att släppa loss sitt kunnande på planen!

Spelarna är förberedda, j-ligt förberedda för att vara övertydlig!

Fysiskt med testvärde som skulle göra vilken allsvensk klubb som helst avundsjuk, mentalt preparerade att premiären är enbart en av 26 omgångar i det maratonlika lopp som benämns serie, div 1 norra. Den eld som tänds skall tändas i 26 omgångar!

Låt spelen börja!

Foto: RE Photo

 

Comments

comments

Author: Johan

Share This Post On

1 Comment

  1. Stort lycka till i premiären! Ska bli roligt att följa er ;)

    Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *