Förkovring har aldrig varit lättare

Internet är fantastiskt. Snacka om möjligheter till ständig förkovring. Jag kommer de närmsta dagarna ge tips på olika möjligheter för dig som är intresserad av att lyssna på personer som pratar om träning och rehabilitering. Vi snackar toptränare/forskare som delar med sig av sin kunskap till oss på fältet. Jag är lyrisk. Det är fantastiskt. Lyssna gör man lättast med sin smartphone.

Dagens tips är att gå in på www.spreaker.com och registrera dig. Sedan laddar du ner appen till din Iphone.

Spreaker är en plattform för podcasts utanför Itunes.

Inne på Spreaker söker du rätt på Smarter Team Training (STT). De har lagt upp mängder av intervjuer som håller toppklass.

Lyssna!

Lär!

Njut!

 

Comments

comments

Author: Jimmy

Share This Post On

1 Comment

  1. Hello! I honestly have no idea what this says, but thank you for sharing. Hopefully there are kind words about the audio interview series in this article. I hope all is well. Have a great day! Coach Taylor

    Post a Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *