Football Periodisation – Raymond Verheijen till Sverige!

För första gången någonsin så arrangerar World Football Academy sina högt rankade utbildningar i Football Periodisation i Sverige. Hur du kan periodisera träningen, träningsveckan och säsongen utifrån spelet fotboll på ett framgångsrikt sätt.
Raymond Verheijen, med uppdrag i såväl Hollands, Koreas, Rysslands, Argentina och Wales landslag håller i utbildningen som får lovord världen över. Klubbar som Feyenoord, Glasgow Rangers, FC Barcelona, Manchester City har alla med framgång dragit nytta av Raymonds tjänster och fotbollsperiodiseringen kommer behandla såväl den yttersta proffsnivån som amatörnivå.
21 Nov Stockholm
22 Nov Malmö
Anmäl innan 1 November för lägre kursavgift, 1450 SEK, efter 1 November är kostnaden 1600 SEK.
Begränsat antal platser!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Comments

comments

Author: Johan

Share This Post On

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *