Individuella träningsupplägg

Individuellt träningsupplägg för lagidrottare

Jiloan Hamad, TSG Hoffenheim, tidigare kapten Malmö FF
Movement skills - Linear bound med Jiloan och Daniel Björnquist (ÖSK Fotboll)

Movement skills – Linear bound med Jiloan och Daniel Björnquist (ÖSK Fotboll)

 
Fan va du är bra!! Jag har varit jävligt pigg på träningarna och det har känts riktigt bra!
Jiloan om träningen tillsammans med Johan vintern 2012 och vintern 2013.

 

 

 

 

Sara Larsson, tidigare Svenska damlandslaget i Fotboll, VM- & OS spelare & allsvensk spelare i KIF Örebro.

2293663196

 

“Jag inser för varje pass att jag verkligen tycker om ditt upplägg och att det passar, hjälper, förbättrar och förstärker min kropp. Jag är jättenöjd! Min kropp är så mkt bättre helt enkelt. Jag är starkare, mer balanserad, mkt rörligare o kan därmed utföra övningar bättre. Jag har tex aldrig haft så bra knäböj som jag har nu. Vad gäller skräddarsytt för mig råder det inga tvivel. Du har verkligen hittat rätt med övningarna. Riktigt roligt att det faller så väl ut!

Samtidigt vill jag passa på att tacka för all den tid du lagt ner på min träning fram till idag. Jag önskar att jag hade haft dig som fystränare när jag var 19-20 år. Det hade varit bra för mig, då tror jag att jag hade haft mer än 112 landskamper nu”

Feedback från Sara i arbetet under 2013 tillsammans med Johan.

 

 

 

Henrietta Högberg, Flerfaldig svensk mästare med Göteborgs Rugbyförening och viktig kugge i Svenska Rugbylandslaget

564828_10150752272311673_1966922709_n

Glad i hågen efter att ha anlitat en PT på mitt lokala gym visade jag upp mitt program för Jimmy Högberg. Han studerade programmet och ställde flera frågor om varför jag tränade si och så. Det slutar med att han säger att han kan hjälpa mig istället. Där börjar vår gemensamma resa. Tror att det är 4-5 år sedan som Jimmy först började hjälpa mig. Han var väldigt noggrann i början och tog väldigt god tid på sig och lade ner hela sin själ i att konstruera de bästa programen för just mig. Jag har under denna resa märkt stora framsteg. Jag har inte bara blivit starkare men framförallt betydligt snabbare. Helt plötsligt nådde jag en helt annan nivå men det låg några års träningen med Jimmys hjälp bakom. Mitt stora mål som vi både strävade efter var att få spela rugby VM 2010 i London. Detta lyckades jag uppnå och det är mycket tack vara Jimmy som gav mig rätt redskap, för att kunna träna på rätt sätt. Det är inte kvantiteten som är de viktigaste utan kvalitén på träningen som utförs som är de viktigaste fick jag ofta höra. Att träningen gav resultat var inget jag tvivlade på jag fick två inbjudningar om att spela två olika matcher med Nomads ”världslaget” i rugby i England i början av 2010. Strax före rugby VM fick jag ett erbjudande om att efter VM åka över till USA och spela rugby i den högsta damrugbyligan där borta och detta var givetvis inget jag kunde tacka nej till. Mitt nästa gemensamma delmål är att spela European Trophy i Enköping i maj 2012 vilket även är en del av kvalet till VM 2014 som spelas i Frankrike. Rugby har äntligen blivit en OS sport och 2016 är det dags. Frågan är inte om Jimmy kan stötta oss på rätt sätt utan snarare om vi kommer ha motivationen göra allt han säger till oss för då är jag säker på att vi kommer spela OS.

Christopher Brandeborn, Elitfotbollsspelare fd. Degerfors IF numera Assyriska FF.

Christopher Brandeborn tränar rörelseskicklighet

Jimmy Högberg har under de två år jag spelat i Degerfors IF tränat mig specifikt utanför den ordinarie klubbträningen. Genom sina vida kunskaper inom träning och sin stora entusiasm inom egentligen alla områden som berör en elitidrottsman, har han hjälpt mig in på den ”rätta vägen” för att få ut maximalt av min sport. Hans sätt att arbeta är, enligt mig, väldigt tilltalande då han alltid själv är med och tränar samt att han hela tiden är noga med att påpeka vad man ska uppnå och få för nytta av alla övningar. Personligen har vi främst arbetat med mitt rörelsemönster och alla former av snabbhet som jag har användning av på fotbollsplanen. Jag känner att jag hela tiden förbättras i takt med att mina resultat blir bättre. Idag är jag på väg att bli så bra jag kan bli…

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *