Utbildning

Tränarutbildningar

Fysträning för fotbollsspelare – vad skall man träna på i vilka åldrar?  (Föreläsning)
Atletisk rörelseskicklighet – Ett system för fysisk utveckling i bollspel med inriktning Fotboll (Föreläsning & Praktik)

Glanshammar Idrottsförening, 2012-04-04

“Mina förväntningar blev infriade, mer än så. Det är trevligt att höra fotbollskunniga tala om sina erfarenheter och du är kunnig. Allt var bra därför det var relevant och pedagogiskt framfört. Fina bilder och tydlig föreläsning och praktisk ledning.
 
Jag tar med mig att allt återigen går att förfina och jobba med del för del för att få en så bra slutbild som möjligt med tanke på förutsättningarna. Utvecklingsstadierna vad som är bra att träna i de olika åldrarna och till sist att ssätesmuskulaturen (bla. G Medius) går att träna på ett roligt sätt. Jag började med mina patienter dagen efter! 
 
Du är så bra på det du gör så inga förbättringar kan jag ge bara peppa dig att fortsätta sprida rörelseglädjen och inspirera till aktivitet. Tack det var en givande kväll, jag ska ta med det till mina F 06/07 på fredagskvällarna. “

Malin Brolin, legitimerad sjukgymnast & tränare F 06/07 Glanshammar


Funktionell grundträning, MAQ steg 1

Handbollens tränarutbildning,  26/4 , 2011

  

 Herman Arenvang, Huvudtränare LIF Lindesberg.

“Det var bra för att det var konkret och användbart det Johan gick igenom om MAQ.   Har tidigare varit på  föreläsning om MAQ men nu blev det mycket enkelt och förklarligt. Det kändes som att det är enkelt att ta till sig och ta in i träningen med killarna. Tyckte även att han höll det på en bra nivå med att MAQ är en del av träningen och inte lösningen till all träning. “					

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *