Produkter

Produkter

Utbildningsfilm

Förberedelseträning Bas 1.0 DVD – 499 krSkärmavbild 2015-08-06 kl. 11.33.35 Skärmavbild 2015-08-06 kl. 11.35.21 Skärmavbild 2015-08-06 kl. 11.36.08

I samband med Tränarsymposiet i Skövde lanseras J2 Performance utbildningsfilm – Förberedelseträning Bas 1.0 där du som tränare får en metodisk insikt i ett smartare sätt att designa uppvärmningen (eller som vi säger förberedelsedelen) och därmed förbereda dina spelare från minut ett av träningen genom att på olika vis inkludera

  • Aktivering
  • Dynamisk rörlighet,
  • Löpteknik,
  • Fotarbete
  • Hoppa-landa-löp

i din fotbollstränings inledande del för en skadeförebyggande och prestationsoptimerande funktion!

DVD:n bygger på att EXOS världsledande system där Jimmy och Johan utvecklat detta vidare i kombination med fotbollens rörelsemönster (träna rörelser inte muskler) och principerna för 360 graders idrott som fotboll.

För att beställa denna film kontakta oss på info@j2performance.se, filmen skickas via dropboxlänk rakt till din mail så att du kan se i vilket medium du önskar (dator, IPad, IPhone)!

Kostnad: 499 kr

I vårt dagliga arbete med våra lag och idrottare använder vi olika former av träningsprodukter med tydliga syften i att förebygga skador och öka prestationsförmågan. Produkterna är alltså väl beprövade och ni kan se dem användas “live” på vårt Youtubekanal!

Träningsprodukter

Foamroller

Detta bildspel kräver JavaScript.

Pris

199  kr/st inkl moms.

Beskrivning

Vad är en foam roller?

En foam roller används för att massera och stretcha muskler. Tekniken kallas Self Myofascial Release (SMR).  Self-Myofascial Release är en mjukvävnadsmassage som används för att förbättra kvaliteten på muskulaturen, minska tonus på överaktiv muskulatur, öka rörelseomfånget och mobiliteten samt minska mängden ärrvävnad.  Ett vanligt problem bland löpare är så kallat löparknä. Att djupmassera och stretcha it-bandet med hjälp av foam rollern har hjälpt många löpare att bli av med smärtan. Foam rollern kan även likt en pilatesboll användas till stabilitetsövningar, exempelvis för bålstabilitet.

Fördelar/Användningsområden

–  Kan användas överallt – på planen, hemma, i gymmet och lätta att packa med i väskan vid resor.

– Genom att använda foamrollern innan träningspassen (prehab) samt mellan träningspass optimerar du musklernas flexibilitet och underlättar musklernas återhämtning.

– Effektiva för behandling av både över- och underkropp.

Minibands

Detta bildspel kräver JavaScript.

Pris

75 kr/st inkl moms.

10 pack:  699 kr

Beskrivning
Latexband av hög kvalitet, 23 cm, som kan sträckas upp till 3 gånger sin längd

Fördelar/Användningsområden

–  Kan användas överallt – på planen, hemma, i gymmet och lätta att packa med i väskan vid resor.

– Genom att använda banden tillsammans med andra övningar som en del i en uppvärmningen (movement prep) kan du snabbt aktivera bålen samt viktiga och stabiliserande muskelgrupper i höft och axelpartiet.

– Effektiva för träning av både över- och underkropp.

 

Superbands

Detta bildspel kräver JavaScript.

Pris

2 m: 299 kr/st inkl moms.

FÖR TILLFÄLLET SLUTSÅLT

Beskrivning
Motståndsband av hög kvalitet, 2 eller 4 m långa, perfekt för accelerations- och riktningsändringsträning!

Fördelar/Användningsområden

– Kan användas överallt – på planen, hemma, i gymmet och lätta att packa med i väskan vid resor.

– Banden erbjuder motstånd i alla rörelseplan och gör att du kan utveckla ditt rörelsemönster och acceleration som är så viktig i många sporter inte minst fotboll.  Genom att använda banden tillsammans med andra övningar som en del av rörelseskickligheten ( linjära eller riktningsändringar, movement skills) kan du få ut väldigt mycket av din träning med enkla medel!

– Effektiva för träning av både linjär (rakt fram eller bakåt) eller riktningsändrande snabbhet.

 

Kosttillskott

Ur både ett prestations- & hälsoperspektiv förordar vi en varierad kost baserad på ekologiska råvaror. Riktig och naturlig mat är livsmedel som växt, levt, odlats, behandlats, tillagats, bevarats och konsumerats i symbios med vår natur.

Problemet nu för tiden är dock att vi de senaste 150 åren genmanipulerat, gödslat, besprutat, steroidbehandlat, upphettat, sönderdelat, sockrat, sötat, saltat, färgat, förtjockat, plastförpackat, gasbehandlat och konserverat hennes fina råvaror till döds.

Det har gjort att dagens flora av livsmedel innehåller mindre av några viktiga nyckelkomponenter (ex. Omega 3, vitamin D, Magnesium, Zink), särskilt viktiga för oss idrottare (1) som dessutom har en högre omsättning. Så förutom att ge våra klienter en förstklassig kostcoaching – med hur vi hur optimerar deras koststrategier gällande val av råvaror och tillagning så sonderade vi också marknaden på de bästa tillskotten vi kunde hitta och valet blev enkelt Pure Pharma, vars produkter är gjorda av högsta naturliga kvalitet med bäst resultat i renhet vid oberoende tester (2). I en värld av träning så är vikten av återhämtning och framförallt timingen av återhämtningen vital. I ett led av detta så visar studier positiva effekter på tillförsel av kolhydrater och protein efter avslutad träning. Detta går givetvis att åstadkomma med naturliga källor (mat) men ibland är smidigheten med en återhämtningsdryck ett bra alternativ. I J2 performance tog vi därför in Nutrivisions Protargo, ett proteintillskott med superkolhydraten Vitargo, producerat i Sverige, Uppsala Science Park, med forskningsstöd från en rad studier.

Tillskott är inte ett substitut för bra mat, det är endast ett tillägg till en i övrigt god kost!

Puori (fd. Pure Pharma)

Varje idrottsögonblick kräver optimal förberedelse och vi har därför tagit in 3 olika tillskott som var och en bidrar med värdefulla egenskaper och kompletterar en i övrigt god kost.

Magnesium&Zink (M3), Omega 3 (O3) samt D-vitamin (D3).

Priser:

M3  –  229 kr inkl. moms (120 kapslar).

O3   –  269 kr inkl. moms (120 kapslar). Rek. dos: 2-3 per dag.

D3   –  139 kr inkl. moms (120 kapslar). Rek dos: 1-2 per dag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Beställning

Såhär beställer du:

Här kan du som tränare/idrottare själv beställa din träningsredskap! Maila din beställning till oss på [icon_box icon=”mail” title=”info@j2performance.se”] Info@j2performance.se. [/icon_box]

Beställningen skall innehålla:

  • Önskat antal varor
  • Namn/Förening
  • Leveransadress & Fakturaadress

Efter mottagen beställning kommer du erhålla ett bekräftelsemail med faktura innehållande inbetalningsuppgifter till vårt bankgiro. När betalningen inkommit på bankgirot skickas varorna per post.

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas ut när vi mottagit  din beställning. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser.

Om något är fel med beställningen, ta kontakta snarast.

Priser

Priserna är i svenska kronor. Moms ingår på alla varor med 12%. Postens fraktkostnader tillkommer efter vikt.

Köpvillkor

När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen.

Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer hos Konsumentverket.

J2 Performance reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Leverans

Varorna skickas när betalning är mottagen. Postens fraktkostnader tillkommer efter vikt.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *